Skip to content

De Vorlesebühne in Utrecht: De Lange Nacht van Kort Vreemd Proza

De Vorlesebühne is een Utrechts prozapodium, maandelijks georganiseerd door Bernhard Christiansen, waaraan Kasper C. Jansen regelmatig deelneemt.

Over deze editie schrijft De Vorlesebühne:

De Vorlesebühne organiseert ter gelegenheid van haar 5-jarig bestaan
de Lange Nacht van Kort Vreemd Proza van 20:00 uur 02:00 uur.

Op het hoofdpodium in de molen staat elk uur een nieuw programma met voorlezers die elkaar na elke voordracht afwisselen; in de foyer kan het publiek individuele schrijvers ontmoeten om mee de diepte in te gaan; buiten op het molenterrein spelen de muzikale entre-acts een langere set. Over het terrein dwarrelt het verhalenmuseum van Krista Peters waar bezoekers op basis van voorwerpen verhalen kunnen ontvangen of inleveren.
En wie nog intiemer wil duikt tussen de schaapjes en de varkens het sprookjesbed en krijgt in onder het motto: In Bed Met… een absurd sprookje voorgelezen.

Met Joke van Leeuwen, Eva Meijer, Erik Jan Harmens, Wim Noordhoek, Willem Bongers, Nyk de Vries, Carel Helder, Jan Veldman, Sylvia Hubers, Kasper C. Jansen, Maaike Haneveld, Caroline Kramer, Bernhard Christiansen, Helena Hoogenkamp, Bas Marée

Muziek: Trio Kloosterboer, Nyk de Vries, Eva Meijer, Bas Marée, Genetic Choir, Imke Vermeulen (+ Bernhard Christiansen)

+ het verhalenmuseum van Krista Peters

Entree: 16 euro /12 euro voor alle mogelijke kortingsredenen (pasjes/student/kind). Kaartjes bestellen/reserveren via vorlesebuhne@gmail.com.

En voor wie nog langer wil: Resto van Harte organiseert een maaltijd op het molenerf om 18:00 uur! Zie: restovanharte.nl voor meer informatie.

Locatie: Houtzaagmolen De Ster, Molenpark 3 in Utrecht. (De molen is geopend vanaf 19.30 uur.)

Meer informatie: www.kortvreemdproza.nl