Skip to content

Eva Jinek kijkt naar Tel Sell

Eva Jinek kijkt vaak naar Tel Sell, vertelde ze in de VARA-gids. Ze vindt die zender fascinerend. Het voortbestaan ervan bewijst namelijk dat er mensen zijn die de aangeprezen producten écht bestellen. Jezus, wie zijn die sukkels?

Wat ík pas fascinerend vind is dat een hoogopgeleide journalist als Jinek haar beperkte vrije tijd doorbrengt met slechte propaganda voor producten die ze niet eens koopt. Als zelfs Jinek, zich constant bewust van de veel betere propaganda (DWDD) die ze ondertussen misloopt, uren naar Tel Sell kan kijken zonder zich te vervelen of te ergeren, dan is het toch niet zo gek dat minder verfijnde mensen het niet bij kijken laten?

Eva Jinek is een ontwikkelde vrouw. Zij gaat natuurlijk niets bestellen bij Tel Sell. Zij bestelt bij Marlies Dekkers en Wedgwood. Naar Tel Sell kijkt ze alleen om te zien hoe slecht de pratende mannequins vandáág weer zijn nagesynchroniseerd en hoe misleidend de kortingsacties nú weer zijn geformuleerd. Fascinerend. Dan kust ze Bram Moszkowicz gedag en rijdt in haar Audi naar Hilversum om het NOS Journaal te presenteren, een kwaliteitsprogramma voor slimme mensen, die zich alleen door slimme leugens laten bedriegen.

4 commentaren