Skip to content

Te gast bij De Kamer van Brabant

Kasper C. Jansen en Michiel Lieuwma, liefkozend aangekondigd als de jongens van De snijtafel, maken hun tv-debuut in besloten kring: Omroep Brabant. Ze zijn tijdens het eerste half uur regelmatig minzaam glimlachend in beeld. Wie daar niet zo op valt kan naar 29:49 springen voor het interview.

3 commentaren

 1. mirthe schreef:

  fijne feestdagen! toch?!

  vrijdag 27 december 2013, om 05:47 | Permalink
 2. Erwin B. schreef:

  Ik hou van de analyses, en hoop nog eens een nieuwe te mogen zien. 🙂

  zaterdag 15 februari 2014, om 14:24 | Permalink
 3. Veronika Juhász schreef:

  Beste Kasper Jansen en Michiel Lieuwma,

  Jullie snijtafel heb ik onlangs ontdekt via facebook. Ik vind het heel interessant, soms misselijkmakend goed wat jullie doen, ook al kan ik me niet altijd helemaal vinden in jullie gevolgtrekkingen.
  Als buitenlandse helpt het kijken naar jullie werk mij ook enorm om me in de Nederlandse taal, stijl en mentaliteit te verdiepen.
  Aan de hand van de uitzending bij de Brabantse Omroep raakte ik heel erg geinteresseerd, hoe jullie (met de klemtoon op “jullie”) precies denken een toevoeging te leveren aan de discussies over taal en cultuur?
  Dat het een van de meningen is, en ook nog eens aansluit bij de oprechte interesse van een groep mensen, is duidelijk. Maar tv programma’s en teksten zo kritisch te beoordelen lijkt verder te wijzen dan alleen een mening. Ik hoopte ergens dat jullie ook een soort “handhaving van kwaliteit” beoogden. Alleen, hoe doet men dat?

  Ik zou het bijzonder op prijs stellen als jullie je hierover willen uiten.
  Bij voorbaat veel dank.

  Opdat ik (men) nog veel van jullie moge leren,
  groeten en een plezierige voortzetting gewenst.

  Veronika J.

  dinsdag 29 april 2014, om 20:23 | Permalink